Yoga-Kilden til Visdom

Yoga er kilden til dig selv og dit eget velvære

Blog

Yoga, for alle

Opslået d. 1. november 2017 kl. 7.45

Yoga er i sandhed en videnskab, hvor du er videnskabsmanden, der har kroppen som laboratorium, til at eksperimenterer med, til at udforske og finde ind i alle de aspekter sind, krop og åndedræt rummer; både i form af ummidelbare begrænsninger, styrker, ambitioner osv. vi, som mennesker, indeholder.

Yoga øvelser er et redskab til at harmonerer kroppen og psyken.

Yoga er til dig, der ønsker at vokse og gro.

Yoga er for alle, uanset hvad vi bunder vores tro og holdninger i.

Yoga er pain-management.

Yoga er mind-management.

Yoga hjælper os til at finde ro og håndtere følelsesmæssige udsving, som vrede o.l.

Yoga er kunst, musik og dans.

Yoga er en livsstil, intet religiøst, da vi ikke begrænser os til de religiøse principper, men hele tiden bestræber os på at udvide, ekspandere og vokse ud over de begrænsninger vi er vokset op med, og hele tiden danner på ny - for en begrænsning der rykkes, bliver blot til en ny, indtil konceptet "begrænsning" med tiden helt og aldeles trancenderes.

Yoga er fordybelse, som udspringer af enten tantra eller samkhya yoga, hvoraf de mange yoga stilarter udspringer fra, som grenene på et træ. Stilarter som Tattwa shuddhi, Hatha yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Swara yoga, kama sutra, jnana, bhakti og karma yoga er de elementere grene af yogastammen, som du vil få indsigt i, på kilden til visdoms yogalærer uddannelsen.

Namo Narayan

Kategorier: Yoga

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer